Transformați-vă pasiunea în profit.

AdSense este o modalitate gratuită și simplă de a obține venit prin plasarea de anunțuri pe site-ul propriu.

pictogramă video

Faceți cunoștință cu clienții AdSense.

Câteva motive pentru care aproape 2 milioane de utilizatori au ales AdSense.

Avantaje

Anunțurile potrivite pentru publicul dvs.

Examinăm anunțurile pentru a ne asigura că sunt de calitate ridicată și relevante pentru conținut sau public, chiar și atunci când apar pe telefoane și pe tablete. Rezultatul? Puteți obține venituri mai mari cu ajutorul acestora.

Vedeți toate avantajele

Avantaje

Dvs. dețineți controlul.

Blocați anunțurile nepotrivite, selectați locurile unde doriți să apară anunțurile și alegeți tipurile care se potrivesc cel mai bine site-ului dvs.

Vedeți toate avantajele

Avantaje

Se vor afișa numai anunțurile cele mai profitabile.

Beneficiați de cea mai extinsă rețea de agenți de publicitate online care licitează pentru spațiul dvs. publicitar și obțineți profit maxim.

Aflați cum funcționează

Povești de succes

Editorii noștri

BuildEazy

Les Kenny a creat un site pentru a le arăta utilizatorilor cum să construiască diverse lucruri. AdSense i-a permis să-și transforme pasiunea pentru tâmplărie într-un loc de muncă cu normă întreagă.

wikiHow

wikiHow a folosit programul AdSense de la bun început. Venitul obținut prin AdSense a permis site-ului să se dezvolte, ajungând de la 2 angajați la 24.

Seria „Navi”

Acest catalog online din Japonia ajută companiile locale să se promoveze, contribuind la dezvoltarea comunității. Folosind AdSense, Kenji Shinjo se poate axa pe conținut, iar afacerile prosperă în continuare.

Vedeți toate poveștile de succes

Resurse

Profitați la maximum de AdSense.

Aici veți găsi răspunsuri la orice fel de întrebare.

Beneficiați de asistență și sfaturi utile pentru sporirea venitului cu ajutorul conținutului online. Veți avea la dispoziție Centrul de ajutor, cursurile video și canalele de socializare, unde vă puteți implica în conversația despre AdSense.

Explorați resursele AdSense

După cum se precizează în Termenii și condițiile AdSense, trebuie să fiți major pentru a participa la programul AdSense.

Dacă sunteți minor, atunci unul dintre părinți sau un tutore poate trimite solicitarea în numele dvs.

Din contul dvs. Google lipsește data nașterii. Pentru a continua, vă rugăm să vă actualizați detaliile aici și să încercați din nou.

S-a stabilit o conexiune între adresa dvs. IP curentă și o țară sancționată de guvernul S.U.A. Aflați mai multe.

În acest moment, nu vă putem oferi acces la AdSense.

Se pare că acest cont Google nu este asociat niciunui cont AdSense. Nu este nicio problemă. Puteți să vă cu contul Google asociat programului AdSense sau să creați un cont AdSense chiar azi.

Contul AdSense asociat acestor date de conectare este dezactivat din cauza clicurilor nevalide.

Vă recomandăm să verificați e-nailurile primite (inclusiv folderul spam) pentru a identifica eventualele mesaje de la Google referitoare la starea contului dvs. Pentru informații suplimentare, consultați întrebările frecvente despre conturile dezactivate.

Contul AdSense asociat acestor date de conectare este dezactivat din cauză că a încălcat politicile de produs.

Vă recomandăm să verificați e-nailurile primite (inclusiv folderul spam) pentru a identifica eventualele mesaje de la Google referitoare la starea contului dvs. Pentru informații suplimentare, consultați întrebările frecvente despre conturile dezactivate.

Vă mulțumim pentru interesul acordat programului Google AdSense. Din păcate, după examinarea solicitării dvs., am constatat că nu vă putem accepta în programul Google AdSense deocamdată.

Nu există niciun cont AdSense asociat acestor date de conectare, întrucât solicitarea dvs. este în curs de examinare. Vom examina solicitarea și vă vom trimite un e-mail în termen de o săptămână de la transmiterea acesteia. După ce o aprobăm, veți putea să vă conectați la cont și să începeți activitatea.