GoogleGoogle Analytics

Obţineţi informaţiile care contează

Google Analytics vă permite să măsuraţi vânzările şi conversiile şi în acelaşi timp vă pune la dispoziţie informaţii actuale privind modul în care vizitatorii vă utilizează site-ul, modul în care aceştia au ajuns pe site şi modul în care îi puteţi determina să se întoarcă.

Instrumente de analiză

Google Analytics este creat pe o platformă de raportare puternică şi uşor de utilizat, care vă permite să decideţi care sunt datele pe care doriţi să le vedeţi şi să personalizaţi rapoartele, cu numai câteva clicuri.

Aflaţi mai multe

Conţinut Analytics

Rapoartele privind conţinutul vă ajută să înţelegeţi care secţiuni ale site-ului dvs. sunt eficiente şi care dintre paginile acestuia sunt cele mai populare, ceea ce vă permite să creaţi o experienţă mai bună pentru clienţii dvs.

Aflaţi mai multe

Analize sociale

Internetul este un loc social, iar Google Analytics măsoară succesul programelor dvs. din media sociale. Puteţi analiza modul în care utilizatorii folosesc funcţiile de distribuire a conţinutului aflate pe site-ul dvs. (cum ar fi butonul Google +1) şi modul în care aceştia interacţionează cu materialele dvs. pe diferite platforme sociale.

Aflaţi mai multe

Analize pentru dispozitive mobile

Google Analytics vă ajută să măsuraţi impactul tehnologiei mobile asupra afacerii dvs. În plus, dacă dezvoltaţi aplicaţii mobile, Google Analytics vă oferă kituri pentru dezvoltare de software pentru platformele iOS şi Android, ceea ce vă permite să măsuraţi modul în care utilizatorii folosesc aplicaţia dvs.

Aflaţi mai multe

Analiza conversiilor

Descoperiţi cât de mulţi clienţi atrage site-ul dvs., cât de mult vindeţi şi modul în care utilizatorii interacţionează cu site-ul dvs., folosind diferitele funcţii de analiză oferite de Google Analytics.

Aflaţi mai multe

Analize publicitare

Profitaţi la maximum de eforturile dvs. publicitare, descoperind cât de bine funcţionează anunţurile dvs. sociale, mobile, de căutare şi grafice. Puneţi în legătură activitatea de pe site-ul dvs. cu propriile campanii de marketing, pentru a obţine imaginea completă a performanţei dvs. publicitare şi pentru a o îmbunătăţi.

Aflaţi mai multe

Galeria aplicaţiilor Google Analytics

Extindeţi serviciul Google Analytics în moduri noi şi interesante. Accesaţi o gamă largă de aplicaţii din Galeria aplicaţiilor Google Analytics, cu ajutorul cărora să culegeţi date mai relevante, să automatizaţi raportarea şi să vă organizaţi datele privind întreaga dvs. companie.  Aflaţi mai multe