Află mai multe despre Compania mea pe Google

Fie că îți începi acum activitatea, fie că ai o întrebare anume, află mai multe privind gestionarea informațiilor despre companie pe Google.

Întrebări frecvente

Extinde tot Închide tot
 • Cât costă înscrierea la serviciul Compania mea pe Google?

  Oricine poate folosi gratuit serviciul Compania mea pe Google. Da, chiar așa este. În plus, poți afla mai multe despre utilizarea anunțurilor Google pentru a atrage clienți accesând acest site.

 • Există o aplicație mobilă Compania mea pe Google?

  Da, și este gratuită. Poți beneficia de toate funcțiile contului pe web, precum și de multe altele, în aplicația Compania mea pe Google. Funcțiile îmbunătățite facilitează crearea din mers a unui profil de companie care să iasă în evidență. În aplicație, poți:
  – să adaugi și să modifici detalii noi despre companie, direct din editorul de profil;
  – să faci fotografii și să le îmbunătățești cu o varietate de filtre moderne, apoi să le postezi direct în profilul companiei;
  – să creezi postări pentru noi oferte, noutăți și evenimente;
  – să vezi cine interacționează cu profilul companiei și să continui discuția în fila Clienți. Astfel, poți să răspunzi la recenzii, să trimiți mesaje directe clienților și să vezi cine este interesat de compania ta.
  Descarcă aplicația pentru Android sau iOS.

 • Care este diferența dintre serviciul Compania mea pe Google, serviciul Google Locații pentru companii și tabloul de bord Pagini Google+?

  Dacă anterior ai folosit Google Locații pentru companii sau tabloul de bord Pagini Google+ pentru a gestiona informațiile despre companie, contul a fost trecut automat la Compania mea pe Google.

 • De ce-aș avea nevoie de serviciul Compania mea pe Google dacă am deja un site?

  Serviciul Compania mea pe Google completează site-ul tău existent conferindu-i companiei tale identitatea publică și prezența pe Google. Informațiile specificate despre compania ta pot să apară în Căutarea Google, pe Google Maps și pe Google+.

 • În cazul în care compania mea are mai multe locații, cum le-aș putea gestiona?

  În cazul în care compania ta are mai mult de zece locații, poți să le adaugi simultan folosind instrumentul de încărcare în bloc. Accesează Locația companiei mele pe Google pentru a încărca și a modifica locațiile tale. Află mai multe.

 • Pot să folosesc Compania mea pe Google dacă nu am o locație fizică pentru compania mea?

  Categoric. Chiar dacă ai sediul companiei la tine acasă sau ai o companie cu zone de prestare de servicii, poți să specifici detaliile acesteia astfel încât să apară pe Google cu sau fără adresa companiei.

 • Indicatorii pe Google Maps au vârful chiar așa de ascuțit?

  Cum ar rămâne la locul lor dacă nu ar fi așa?

Găsește rapid ajutor.

Centrul de ajutor

Beneficiază de asistență în privința apariției companiei tale pe Google, precum și în privința gestionării și promovării informațiilor despre aceasta.

Află mai multe

Alătură-te comunităţii.

Comunitatea Compania mea pe Google

Pune întrebări și deschide discuții cu alți proprietari de companii asemenea ție.

Intră în discuție