Gestionează modul în care clienții îți văd compania

Toate informațiile tale, într-un singur loc, simplu. Așa lucrează Compania mea pe Google pentru tine.

Gestionează-ți informațiile

Tu decizi ce văd oamenii atunci când îți caută compania pe Google.

Poți să modifici oricând detaliile companiei, iar acestea vor fi actualizate automat în Căutarea Google și pe Google Maps, totul dintr-un singur tablou de bord.

Intră în legătură cu clienții

Fii la curent cu recenziile.

Află printre primii când cineva vorbește despre compania ta, răspunde-le în calitate de proprietar al companiei și urmărește evaluările de-a lungul timpului.

Beneficiază de o perspectivă internă

Vezi ce dă rezultate.

Informează-te despre clienți și despre cum interacționează cu compania ta. Cum ți-au găsit oamenii compania? De unde vin? Folosind Compania mea pe Google, răspunsurile sunt chiar aici.

Clicurile și apelurile

Vezi numărul de clicuri pe numărul de telefon al companiei tale, solicitările de indicații rutiere și numărul de accesări primite de site-ul tău.

Vizualizările

Vezi de câte ori îți găsesc clienții compania pe Google și vezi tendințele înregistrate în timp.

Indicațiile de orientare

Vezi câte persoane dau clic pentru a vedea indicații de orientare către compania ta.

Actualizează-ți informațiile din mers.

Postează fotografii pentru a arăta ce se întâmplă acum. Răspunde imediat la recenzii. Actualizează programul de lucru al companiei când ai deschis până târziu. Folosind aplicația Compania mea pe Google poți face toate lucrurile acestea de pe telefon sau de pe tabletă.

Ai mai multe locații?

Cu Locația companiei mele pe Google poți să gestionezi simplu mai multe locații, astfel încât clienții să îți găsească ușor toate companiile în Căutarea Google și în Google Maps.

Află mai multe